Första hunden jag haft, otroligt nöjd

Tysk spitz/mittel spitz i Halmstad, är det något du kanske letar efter? Eller skulle du vilja skaffa dig en tysk spitz/mittel spitz i Mölndal? Eller letar du kanske möjligtvis eller möjligen efter ett företag som erbjudet tysk spitz/mittel spitz i Örebro eller dess omnejd? Hej kära läsare och följare, jag hoppas att ni mår bra idag och har det bra! Jag brukar ju skriva mycket om mitt bilintresse och mina bilar men skulle här och nu i det här inlägget vilja att tipsa er som läser det här nu och som är intresserade av hundar och hundraser om den här helt fantastiska kennel som heter Dilopop Kennel! Det här är ett företag och en firma som ni kan läsa mer om här på www.dilopops.se. Ni finner även bilder och foton här på hemsidan samt även lite allmän information om det här företaget och den här firman som erbjuder riktigt fina hundar! Det var här fick inspiration ifrån och även här som jag hittade min lilla älskade Tila! Jag skulle verkligen vilja att rekommendera det här stället och det här företaget till alla er andra där ute som känner att ni vill få tips på ett seriöst och ett bra företag och en riktig fantastisk kennel! I övrigt så skulle jag vilja säga att både jag och Tila mår jättebra, tycker det är jättekul att ni frågar och att ni är intresserade och vill veta hur allt går! Det är så kul och det berör mig verkligen mycket att ni bryr er! Vill önska er en härlig dag, så hörs vi snart igen! Må bäst!